Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. O E.Στυλιανίδης έθεσε επιτακτικά το ζήτημα άμεσης υλοποίησης των 11 καινούριων νηπιαγωγείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, 10 για το Δήμο Κομοτηνής και 1 για την επαρχία της Ροδόπης, ώστε να εφαρμοστεί φέτος το διετές υποχρεωτικό νηπιαγωγείο και στο Νόμο Ροδόπης. Πέρυσι να υπενθυμίσουμε, ότι ο Νόμος μας ήταν από τους ελάχιστους νόμους που εξαιρέθηκαν πανελλαδικά, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σχετική της δέσμευση.

Η πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη αναπτύχθηκε σε απόλυτο συντονισμό, τόσο με τον διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέπτυξε με ταχύτητα και συνέπεια τους σχετικούς φακέλους,   όσο και με την τοπική Εκπαιδευτική Κοινότητα με τους οποίους διατηρεί συνεχή και συστηματική συνεργασία.

Η Σοφία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε  θετικά στην παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τα συγκεκριμένα έργα ώσπου να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν εγκαίρως στην κοινωνία και τα παιδιά της Ροδόπης.