50 χρόνια ΔΠΘ , 40 χρόνια ΤΕΦΑΑ, 32 χρόνια συνέδριο, ο θεσμός που συνεχίζει και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια με τους καθηγητές , φοιτητές και επισκέπτες από όλα τα ΤΕΦΑΑ , ενώ τιμώμενα πρόσωπα ήταν για φέτος η Εθνική Ομάδα Πόλο.

Τις τρεις ημέρες του συνεδρίου  υπήρξαν 250 εργασίες , 10 στρογγυλά τραπέζια, 10 σεμινάρια, ενώ περισσότεροι από 400 φοιτητές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ.

“ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ” αναφέρει ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ και Αντιπρόεδρος του συνεδρίου Γεώργιος Κώστα , με το βραβείο που κάθε χρόνο δίδεται σε αθλητές , φέτος να απονέμεται στον Δημοσθένη Ταμπάκο για τον οποίο δεν υπάρχει Ελληνας που να μην αισθάνθηκε υπερήφανος.

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος ολυμπιονίκης βρέθηκε στις ημέρες του 32ου Συνεδρίου στην Κομοτηνή, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λευτέρη Πετρούνια, ενώ τον χαρακτήρισε άξιο διάδοχό του , ευχόμενος να ξεπεράσει και το δικό του ρεκόρ των ολυμπιακών διακρίσεων.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ. Φοιτητές του τμήματος με μια ιδιαίτερη χορογραφία σχημάτιζαν με τα χέρια τους τα μηνύματα των 50 χρόνων ΔΠΘ, 40 χρόνων ΤΕΦΑΑ και 32 χρόνων του συνεδρίου. Επίσης με τα γράμματα τοποθετημένα στις μπλούζες τους σχημάτησαν την λέξη STOP BULLYING.