Ηταν χιλιάδες οι θεατές που βρέθηκαν στην παραλία Κρυονερίου του Δήμου Μαρωνείας Σαπών για να απολαύσουν τον μοναδικό Στελιο Ρόκκο στην καλοκαιρινή συναυλία που διοργάνωσε η αντιπεριφέρεια Ροδόπης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μαρωνείας Σαπών.

Για περισσότερα από 5.000 άτομα κάνουν λόγο οι εκτιμήσεις, που έφτασαν από νωρίς μετά το θαλασσινό μπάνιο πιάνοντας θέση δίπλα στην παραλία  για να ακούσουν τον διαχρονικό καλλιτέχνη που ανέβηκε στην σκηνή ,συνοδευόμενος  μουσικά από την  Κατερίνα Λαζαρίδου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς, τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της περιοχής και ευχαρίστησε τον δήμο Μαρωνείας Σαπών για την μεγάλη στήριξη στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 στις 20:00 το βράδυ στην πλατεία της  Μαρώνειας η εκδήλωση πολιτισμού και παράδοσης περιλαμβάνει: χαιρετισμούς, ομιλία με θέμα «Η συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς στη Μαρώνεια σήμερα» από την δρ.Νάγια Δαλακούρα αρχαιολόγο – μουσειολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης, παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και παραδοσιακό γλέντι.