Για μία ακόμη φορά  το Εστιατόριο ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ τις ημέρες των γιορτών στάθηκε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Ενας μεγάλος αριθμός μερίδων φαγητού , και συγκεκριμένα 500 , μαγειρεύτηκαν και διανεμήθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο ιδιοκτήτης του ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ Γιάννης Πεταλωτής είχε την οργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας για να φτάσει ζεστό το φαγητό στο σπίτια των συμπολιτών. Για άλλη μία φορά καθοριστική η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Κομοτηνής που ανέλαβε την διανομή σε Κομοτηνή και οικισμούς. Nα σημειωθεί  ότι το προσωπικό του καταστήματος εργάστηκε εθελοντικά αυτή την ημέρα ως προσφορά στο συνάνθρωπό μας.

 

 

Ακολουθεί το μήνυμα του ΜΑΓΕΙΡΙΕΙΟΥ στα Social media

Τα πιο όμορφα δώρα είναι αυτά που δεν μπορείς να τυλίξεις….
Αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα,η ομάδα του Μαγειρείου, σας εύχεται όλους, από καρδιάς,καλές γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Επειδή κανείς δεν έγινε φτωχότερος από ένα πιάτο φαγητό, σήμερα προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγο από το πνεύμα αγάπης των Χριστουγέννων στους ευπαθείς συμπολίτες μας διοργωνόντας το καθιερωμένο γεύμα αγάπης! Μια δράση που ήρθε εις πέρας με την καθοριστική συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής. Ευχαριστούμε θερμά τον μητροπολίτη μας για την στήριξη του. Επίσης τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την διανομή του φαγητού.Πολύτιμη η βοήθεια που μας προσέφερε ο Νίκος Μωραίτης. Δεν ξεχνάμε και το προσωπικό μας που την ημέρα αυτή προτίμησαν την εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο μας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!