Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο είχε  στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο τακτικών επαφών των δύο αντρών για θέματα γεωργικών ασφαλίσεων και αποζημιώσεων που αφορούν την Π.Ε. Ροδόπης.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ ζήτησε και έλαβε ενημέρωση από τον διοικητή του ΕΛΓΑ για την πορεία των εργασιών της «Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής» που εξήγγειλε ο κ. Βορίδης μετά από δική του επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή, για την έκδοση πορίσματος σχετικού με τις αποζημιώσεις στα καπνά έτους 2018 τα οποία προσβλήθηκαν από νεκρωτική ίωση και την τελική ένταξη τους στον μηχανισμό των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέντζος ξεκαθάρισε ότι το πόρισμα του ΕΛΓΑ σε ό,τι αφορά τις ζημιές στα καπνά του 2018 έχει εκδοθεί και μιλά με σαφήνεια για απώλειες στην παραγωγή της τάξεως του 55% που επέφεραν μειωμένο εισόδημα έως και 65%. Απομένει η απόφαση του κ. Βορίδη η οποία σε περίπτωση που θα είναι θετική οι υπηρεσίες του Οργανισμού θα προχωρήσουν στην καταβολή οριζόντιας αποζημίωσης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ