O εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου γιορτάστηκε στην Κομοτηνή με δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στη συνέχεια με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Αμέσως μετά ακολούθησαν δηλώσεις.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος μίλησε για την αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό, τιμούμε όλους εκείνους που έπεσαν για την πατρίδα και την ελευθερία.

Ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου έκανε λόγο για την ηρωική αντίσταση του λαού μας ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό, σε πρωτόγνωρες συνθήκες και συνεχής απειλές. Οπως και τότε , έτσι και σήμερα ο λαός και η νεολαία διαθέτουν αστείρευτες δυνάμεις , μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, εάν τηρήσουμε τα μέτρα της υγειονομικής προστασίας και εάν η πολιτεία θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας ,αλλά και τις απειλές από την γείτονα , αν διορθώσουμε την πυξίδα στην εξωτερική πολιτική και εάν πορευτούμε με σύνεση και ενότητα ως λαός.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης  ευχήθηκε χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Ελληνες , μια ημέρα μνήμης και επετείου καθώς οι Ελληνες έδωσαν την ψυχή τους για να έχει η Ελλάδα την ελευθερία της.

VIDEO από την LIVE μετάδοση του MARON NEWS.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ