Ο Βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και κλιμάκιο της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής ΜΘ του ΚΚΕ επισκέπτεται της εγκαταστάσεις των Πυροσβεστικών Σταθμών της ΠΑΜΘ.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής όπου υπήρξε  συνάντηση με την διοίκηση για ενημέρωση των προβλημάτων και των ελλείψεων , σε μία κρίσιμη υπηρεσία , όπως ανάφερε ο Βουλευτής με τα πρώτα δείγματα της αντιπυρικής περιόδου να μην είναι ευχάριστα , με αρκετές πυρκαγιές στον Ελληνικό χώρο , όπως η πρόσφατη πυρκαγιά στην Λευκίμη Εβρου.

Στη συνέχεια ο κ. Δελής επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και συναντήθηκε με τον Αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Κούκουρα. Επίσης θα περιοδεύσει στο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  που εδρεύουν στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής.

Η Περιοδεία ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλεξανδρούπολης – Πεζοπόρο Αερομεταφερόμενο Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ενώ αργότερα  θα περιοδεύσει στη Λευκίμμη Έβρου με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή.