Πε. Μαρ 21st, 2019

Ανέστης Βαφειάδης : Mαθητεύσαμε στην Ισπανική κουζίνα και κουλτούρα.

 Πόσο κοντινή είναι η Θρακιώτικη κουζίνα με την Ισπανική; Τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματα από το επταήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στη Βαλένθια , αναφέρει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης , Ανέστης Βαφειάδης. Πρόκειται για μία  εκπαιδευτική αποστολή με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus+ και του εγκεκριμένου έργου Medflavors στην οποία συμμετείχαν 14 επαγγελματίες  εστίασης της Ροδόπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *