Δε. Μαΐ 20th, 2019

Τα χελιδονίσματα έφτασαν στη Κομοτηνή.

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και ο πολιτιστικός σύλλογος «Βυζαντινού Φρουρίου» αναβιώνουν και φέτος το δρώμενο «Χελιδονίσματα»,σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ και τη συμμετοχή των σχολείων της Α’/θμιας Εκπ/σης και όσων συλλόγων επιθυμούν.
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 09:30 π.μ., οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής θα ξεκινήσουν από το χώρο του σχολείου και θα περιηγηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μαζί με όσες τάξεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων επιθυμούν να τους συναντήσουν στη διαδρομή τους, τραγουδώντας τα κάλαντα της ‘Άνοιξης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο -ΙΚΑ-ΠεριφέρειαΑΜΘ-Δημαρχείο-Ταξιαρχία-Πλ.Αρχ.Χρυσάνθου-οδόςΝ.Γρηγορά-οδός Βενιζέλου-Πλατεία Ειρήνης.
Στην οδό Ν.Γρηγορά, όπου υπάρχει τμήμα του βυζαντινού φρουρίου, θα γίνει συνάντηση (ώρα 11:00) του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής με δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία και όλοι μαζί θα συνεχίσουν τη διαδρομή με κατάληξη στην πλατεία Ειρήνης.
Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχει μικροφωνική εγκατάσταση και ταμπλό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευτικούς και μαθητές για τραγούδια, απαγγελίες ποιημάτων και αναγνώσεις κειμένων σχετικών με την άνοιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *