Πρόκειται για την  πλατφόρμα aimodosies.gr που παρέχει άμεση ενημέρωση για τις υπηρεσίες αιμοδοσίας για το  δυστύχημα  με τους δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι συνιδρυτές της Ομάδας e-Αιμοδότες δημιούργησαν αυτήν την πλατφόρμα μέσα σε λίγες ώρες την 1η Μαρτίου 2023. Oι e-Αιμοδότες, επίσης δημιούργησαν την πλατφόρμα άμεσης ενημέρωσης εκτάκτων αναγκών αιμοδοσίας 2 χρόνια πριν, όταν φοιτούσαν στην 1η και 2α λυκείου το 2021 κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Οι πληροφορίες αντλούνται από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας καθώς και από τα 20 συμμετέχοντα νοσοκομεία του e-Αιμοδότες

Μέχρι και σήμερα η Ομάδα του e-Αιμοδότες έχει βραβευτεί 1 φορά διεθνώς, 1 φορά ευρωπαϊκά και 4 φορές πανελλαδικά. Η πιο πρόσφατη βράβευση ήταν στον 33ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2022 (EUCYS) στην Ολλανδία όπου διακριθήκαν με το 3ο βραβείο επιστρέφοντας ξανά τη χώρα στις πρώτες θέσεις του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέων Επιστημόνων μετά από 26 χρόνια.