Ο απολογισμός της Δημοτικής Παράταξης  “Εμεις … Η Πόλη” από την επικεφαλής Φελίνα Καζάκου  για την πενταετία που πέρασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου . Η κ. Καζάκου ανέφερε ότι η διοίκηση είχε την ευκαιρία να παράξει ουσιαστικό έργο και να αλλάξει την φυσιογνωμία της πόλης τόσο ως προς την καθημερινότητα αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έπρεπε να δημιουργηθούν σε μια πενταετία «κλειδί» για το Δήμο Κομοτηνής. Ο κος Πετρίδης και η ομάδα του δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες αλλά κυρίως στις ανάγκες των πολιτών, και το μοναδικό έργο που έχει σήμερα να εμφανίσει είναι η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.

Εκανε αναφορά στο πλεόνασμα των οκτώ εκατομμυρίων σχολιάζοντας ότι “Ποιος όμως πιστεύει ότι η διαχείριση των αριθμών επιφέρει την ευημερία στην καθημερινότητα των
πολιτών” Τα χρήματα των πολιτών πρέπει να επιστρέφονται και να επανεπενδύονται προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, με στρατηγική και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη οράματος και στο ότι η διοίκηση του Δήμου περιορίστηκε σε απλή διαχείριση των θεμάτων, χωρίς ίχνος διεκδίκησης.