Ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής ΡΟΔΟΠΗ την Παρασκευή 12 Απριλίου παρέδωσε στο Κέντρο προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιάσμου (ΚΕΠΑΚΑΔΙ) και συγκεκριμένα στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ιάσμου, παιχνίδια δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων που αποτελούν εποπτικό υλικό για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Η συγκεκριμένη δράση του Ομίλου υλοποιείται στο πλαίσιο DISTRICT GRANTS της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από αυτή δια μέσου του Ροταριανού Διοικητή Θεόδωρου Ασπασίδη.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό λειτουργίας του παιδικού σταθμού υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία του Ομίλου και σε κλίμα άριστης φιλοξενίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους .
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως εκφράστηκε στα πλατιά χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν στα προσωπάκια των μικρών παιδιών.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται η Πρόεδρος του ΡΟΚ ΡΟΔΟΠΗ Ζάνα Καταροπούλου, η Βοηθός Διοικητής και μέλος του Ομίλου Κυριακή Κλειώ Μιχαλοπούλου, η υπεύθυνη παιδαγωγός του ΚΕΠΑΚΑΔΙ Ελένη Κουσκουρίδου, η Προϊσταμένη από το Δήμο Ιάσμου Ευαγγελία Τσιλιγγίρη και το προσωπικό λειτουργίας Μαρία Μπαλέστραβου, Θεοπίστη Γλέζου και Θεόδωρος Καζάκης.