ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 

 

Ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Νομό Δράμας ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της τοπικής ΔΕΕΠ Αλέξανδρο Γεωργιάδη  καθώς και τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού Κ. Μπλούχο και Μ. Τάσσου. 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν οι βιομηχανικές περιοχές του Νομού. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης βρέθηκε στην εταιρεία WONDERPLANT που παράγει αγροτικά προϊόντα με την καινοτόμο μέθοδο της υδροπονίας, στην εταιρεία υψηλής τεχνολογίας RAYCAP η οποία απασχολεί 2.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, υλοποιώντας σύγχρονες πατέντες για τις τηλεπικοινωνίες, τις ανεμογεννήτριες κλπ. Τέλος επισκέφθηκε την εταιρεία ανακύκλωσης ελαστικών RETIRE η οποία αναπτύσσεται δυναμικά εφαρμόζοντας φιλοπεριβαλλοντικές μεθόδους ανακύκλωσης ελαστικών.

Στις επιχειρήσεις αυτές, έγινε συζήτηση για τα σύγχρονα συστήματα παραγωγής, την πρωτότυπη έρευνα, την εξωστρεφή-εξαγωγική στρατηγική, το υψηλό επίπεδο των όρων εργασίας καθώς και την δυναμική επενδυτική επέκταση τους που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Όπως τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο δυναμισμός και η ποιότητα τέτοιων επιχειρήσεων επιβεβαιώνουν την δύναμη και την προοπτική που διασφαλίζουν καινοτόμες επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όταν στηρίζονται με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και φορολογικά εργαλεία της κεντρικής Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια, ο Βουλευτής Ροδόπης αφού συνομίλησε με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην κεντρική εμπορική αγορά της Δράμας, να ακούσει τους επαγγελματίες και στο τέλος της περιοδείας του να συναντήσει και τα κομματικά στελέχη του Νομού.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνέντευξη που παραχώρησε στο περιφερειακό κανάλι STAR Βορείου Ελλάδος όπου τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας: «Πολυδιάσπαση της ψήφου σας σε πολλά και μικρά κόμματα διαμαρτυρίας μπορεί συναισθηματικά να θεωρείται ότι σας εκτονώνει, πολιτικά όμως σας αποδυναμώνει, διότι σας στερεί την δυνατότητα να ενισχύσετε την παρέμβαση της Περιφέρειας μας αλλά και της επαρχίας γενικότερα στα κέντρα των αποφάσεων. Αντίθετα, η ψήφος αυτήν την Κυριακή στην Νέα Δημοκρατία δημιουργεί τις προϋποθέσεις ισχυρής και σταθερής Κυβέρνησης για την χώρα και αποτελεί την στέρεη βάση για να κερδίσουν οι Νομοί και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης περισσότερα από την αυριανή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».