Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προσφέρει για πρώτη φορά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης «Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή: Επιστήμη και Πολιτισμός».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή βασικών γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα κύρια συστατικά της διατροφής του ανθρώπου με έμφαση την Μεσογειακή Διατροφή και των ωφελειών τους στην ανθρώπινη υγεία, καθώς και της σημασίας των πολιτιστικών πτυχών της Μεσογειακής Διατροφής.

Απευθυνόμενο σε αποφοίτους Λυκείου και σχολών ΙΕΚ αλλά και σε ένα ευρύ κοινό ατόμων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με θέματα διατροφής και ειδικά της Μεσογειακής Διατροφής ή που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες και να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους για να δραστηριοποιηθούν σε τομείς σχετικούς με τα τρόφιμα.

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως και το κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ παρέχονται και οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου εδώ.

Η Μεσογειακή Διατροφή βασίζεται στις διατροφικές συνήθειες των μεσογειακών λαών και είναι γνωστή για τα οφέλη της στην υγεία του ανθρώπου.

Γνώρισε τα κύρια συστατικά της, τα οφέλη της και την πολιτιστική της αξία με το παρόν πρόγραμμα του #eap.

Κάνε την αίτησή σου σήμερα👉 https://bit.ly/mediterraneandiet-kedivim

#eap2023programs #spoudazopantou

Για πληροφορίες στο     kedivim@eap.gr       kedivim.eap.gr      2610 367600