“Τα παραμύθια του κόσμου” θα είναι το θέμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου πάρκου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής.

“Τα παραμύθια” θα πάρουν την θέση του “Πινόκιο” που για πρώτη φορά πέρυσι υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Την φετινή θεματολογία ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κομοτηνής , Πέτρος Ζωγράφου, κατά την παρουσία του στην έκθεση PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη , όπου είχε πολύ σημαντικές επαφές με την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον νεοεκλεγμένο περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη,  τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα κ.α.

Στον χώρο του πάρκου θα παρουσιαστούν  επτά παραμύθια, Σκρουτζ, Χάνσελ και Γκρετλ, Ο εγωιστής γίγαντας, Ο παπουτσωμένος γάτος, Ο μικρός πρίγκιπας, Χάιντι το κορίτσι των Αλπεων και Μόγλης το βιβλίο της ζούγκλας.

Ο Πέτρος Ζωγράφου αναφέρει:

Ως Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής βρισκόμαστε στην 38η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στο περίπτερο της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος μας φέτος η προβολή του θεματικού πάρκου Χριστουγέννων με θέμα ” Τα Παραμύθια του Κόσμου ” που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής. Χριστούγεννα στην Κομοτηνή!!!