Τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής για το 2023 την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης έγινε λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας των μελών του. Μεγάλο μέρος των συμβούλων θα παραμείνουν στα έδρανα , κάποιοι όμως που δε ανανεώθηκε η θητεία τους, αποχωρούν από αυτό.
Η πρόεδρος του συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου αναφέρει σε μήνυμά της ότι κλείνει για αυτήν αυτός ο κύκλος που άνοιξε το 2017 και κράτησε μέχρι σήμερα.
OΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Τελευταία η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου Κομοτηνής για την θητεία 2019-2023. Με αυτήν κλείνει για μένα ένας σημαντικός κύκλος υπηρέτησης σε θέση ευθύνης ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2017 έως σήμερα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να λειτουργήσω με δημοκρατικότητα, αντικειμενικότητα, ήθος και συνέπεια, κρατώντας τις ισορροπίες και καλλιεργώντας το διάλογο, τον πλουραλισμό και την συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλιου.
Τα καλά λόγια αγάπης και εκτίμησης που άκουσα σήμερα από συναδέλφους όλων των παρατάξεων με έκαναν να αισθάνομαι δικαιωμένη και ιδιαίτερα συγκινημένη.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Δημάρχους Γιώργο Πετρίδη και Γιάννη Γκαρανη που μου εμπιστεύτηκαν αυτήν την τόσο καίρια και τιμητική θέση ευθύνης, τους επικεφαλής των παρατάξεων και καθένα από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ξεχωριστά, όπως επίσης και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία μας, αλλά και τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ που ήταν πάντα εκεί πιστοί στο καθήκον να μεταφέρουν με αντικειμενικότητα όσα συνέβαιναν στις συνεδριάσεις μας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλεται στις άμεσες και στενές συνεργάτιδες μου, τις αγαπημένες μου Ντίνα Σκαπαριώτου και Βασιλική Ραχμανίδου, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στο τμήμα υποστήριξης πολιτικών οργάνων, για την υποστήριξη τους σε όλα τα επίπεδα από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, τον επαγγελματισμό, την προθυμία, την κατανόηση και την αγάπη που εισέπραξα και την οποία τους ανταποδίδω πολλαπλάσια.
Νιώθω σαν να φεύγω από μια δεύτερη μεγαλη για μένα οικογένεια, στο πλαίσιο της οποίας έζησα πολλά, διδάχθηκα ακόμη περισσότερα και βίωσα μοναδικές εμπειρίες. Κύκλους όμως κάνει η ζωή μας και σήμερα χαίρομαι που αξιώνομαι να κλείσω έναν σημαντικό τέτοιο κύκλο με μόνο θετικά συναισθήματα. Με εφόδιο όλα αυτά, θα πορευτώ απο όποια θέση κληθώ να υπηρετήσω την πόλη και τους συμπολίτες μου, στους οποίους οφείλω ούτως ή άλλως το μεγαλύτερο ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη τους. Ας ευχηθούμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά για όλους μας και έρχονται..