Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πάνος Ρήγας βρέθηκε στην Κομοτηνή στα πλαίσια περιοδείας στην Θράκη. Το πρωί είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά.

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για επικοινωνία με τον κόσμο , φορείς και θεσμικούς, αλλά και τα μέλη του κόμματος.

Στόχος η επανάκτηση της σχέσης εμπιστοσύνης για την ερχόμενη περίοδο αλλά και η συμβολή τους στις προτάσεις που αναμένονται να υπάρξουν.

“Περνάει η Χώρα μια πολύ δύσκολη περίοδο με την κυβέρνηση να μην επιλύει κανένα πρόβλημα που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα”“Η κυβέρνηση δεν επιλύει προβλήματα , ενώ έχει εμμονή με το θέμα της ακρίβειας και το ενεργειακό κόστος” ,” ενώ στην χονδρική τιμή της ενέργειας γίνεται πάρτυ των εταιριών ενέργειας” ,με την ακρίβεια στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης να έχει ξεπεράσει το 25% σε πολλά τρόφιμα , είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ρήγας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για όλα αυτά που η Νέα Δημοκρατία αρνείται πεισματικά να διορθώσει είπε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας , πείσμα που έχει πολιτικό πρόσημο, και ουσιαστικά διευκολύνει όλα τα οικονομικά συμφέροντα που την στήριξαν όλη την προηγούμενη περίοδο.