Λίγο μετά τις εννέα το πρωί οι αγρότες που από νωρίς βρίσκονταν στο κτίριο της ΠΑΜΘ κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Κομοτηνής καταλήγοντας στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Κομοτηνής Νίκος Μποντρότσος με αντιπροσωπεία αγροτών συναντήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Ταπατζά, κάνοντας αναφορά στα προβλήματα  που στραγγαλίζουν τον κλάδο τους.

“Δεν είμαστε απέναντί σας, ήρθαμε για να κάνουμε γνωστό τα προβλήματά μας , με το τεράστιο κόστος παραγωγής, το ενεργειακό δυσβάστακτο κόστος, το αγροτικό ρεύμα που θέλουμε για κάθε χρόνο , και την  ΚΑΠ”.

¨Οι πολύ δύσκολες διαδικασίες για την εκταμίευση έχουν ως αποτέλεσμα να μην φτάνουν τα χρήματα στους αγρότες είπε ο Νίκος Μποντρότσος.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς , έδειξε ότι γνωρίζει τα θέματα των αγροτών , δήλωσε ότι βρίσκεται κοντά τους τονίζοντας ότι όταν ο αγρότης έχει χρήματα , τότε κινείται η τοπική αγορά.

“Τόσο εγώ όσο και ο Περιφερειάρχης προερχόμαστε από αγροτικές οικογένειες και μπορούμε να κατανοήσουμε τα προβλήματά σας , τα ζητήματά σας θα φτάσουν στην Αθήνα” είπε ο Μανώλης  Ταπατζάς.