Τα ανδρικά παπούτσια, αναμφίβολα, αποτελούν κορυφαίο αξεσουάρ για κάθε άνδρα, ενώ παράλληλα είναι από εκείνα τα κομμάτια που κάθε γυναίκα θα κοιτάξει σε έναν άνδρα. Εάν θέλετε, λοιπόν, να μην περνάτε απαρατήρητοι, αλλά αντιθέτως, όλοι να μιλούν για το εξαιρετικό στυλ σας, απευθυνθείτε στο Coppi! Εξερευνήστε τη μεγάλη του συλλογή και ανακαλύψτε δερμάτινα και επώνυμα παπούτσια, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση. Παπούτσια casual αλλά και επίσημα, οικονομικά ή πιο ακριβά, όλα τους είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας όταν αναζητάτε… καλά παπούτσια!

 

Sneaker ανδρικά για άνεση… των άκρων!

 

Sneaker ανδρικά, που συνδυάζονται άψογα με τα πάντα και πάνε παντού, θα βρείτε στο Coppie. Δερμάτινα, λευκά ή μαύρα, chunky ή μη, είναι ιδανικά με παντελόνι τζιν ή υφασμάτινο και μπορούν άνετα να σας συνοδεύσουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Στο γραφείο, στις επαγγελματικές συναντήσεις, σε ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά… Αναζητήστε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ σας και κάντε κάθε σας εμφάνιση άνετη και ξεχωριστή!

Σκαρπίνια ανδρικά για κομψούς άνδρες!

Σκαρπίνια ανδρικά που συνδυάζουν άνεση και στυλ και είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση, θα βρείτε στο Coppie σε μεγάλη ποικιλία. Καφέ, μαύρα ή ταμπά oxford, δετά, μυτερά ή με στρογγυλή μύτη, αποτελούν υποδήματα που ενισχύουν τον συνολικό χαρακτήρα ενός άνδρα και αντικατοπτρίζουν την αισθητική του. Εάν, λοιπόν, θέλετε να αναβαθμίσετε ή να αναδείξετε το στυλ σας, επισκεφθείτε το coppie.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης και αποκτήστε τα παπούτσια που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας!