Στο ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εξελέγη μετά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα χθες στην Κομοτηνή ο Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ.
Ο Δήμαρχος Ιάσμου έκανε την παρακάτω δήλωση : “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους από ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονίας και Θράκη για την συμμετοχή τους στην διαδικασία και την στήριξη στο πρόσωπό μου.
Θέλω  να συγχαρώ  το συνάδελφο Δήμαρχο Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη  καθώς και όλους όσους   εξελέγησαν  στα όργανα της ΠΕΔ αλλά και στη ΓΣ της ΚΕΔΕ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους .
Η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων της ΑΜΘ μέχρι τώρα έχει αποδείξει έμπρακτα τον σοβαρό της ρόλο τόσο σε διεκδικητικό επίπεδο όσο και επίπεδο θεσμικής συνεργασίας.
Είμαι σίγουρος ότι η αυτοδιοικητική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας την προσεχή πενταετή αποτελεί πεδίο δράσης και πρωτοβουλιών που απαιτούν συνεργασίες , συνθέσεις και συμμετοχικότητες που η εκλογική  διαδικασία  κατοχύρωσε”.

Στο νέο ΔΣ εξελέγησαν οι Δήμαρχοι:

Γιάννης Γκαράνης

Τζανέρ Ιμάμ

Θεόδωρος Αθανασιάδης

Γιάννης Ζαμποούκης

Παναγιώτης Καλακίκος

Στράτος Κοντός

Λευτέρης Κυριακίδης

Σάββας Μιχαηλίδης

Θωμάς Μίχογλου

Θόδωρος Μουριάδης

Αδαμάντιος Παπαδόπουλος

Γιώργος Παπαδόπουλος

Γιώργος Τσιτιρίδης