Κυ. Σεπ 15th, 2019

Οντέρ Μουμίν προς Υπουργό Εσωτερικών: ” Οφείλετε μια τεράστια συγγνώμη για το νόμο – έκτρωμα “.

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών απέστειλε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην οποία σχολιάζει τη δυσλειτουργία του νόμου Κλεισθένη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σημειώνει ότι το ποσοστό 65,98 % της Β’ Κυριακής αναλογεί σε 11 συμβούλους στο 27μελές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιάσμου.
Ακολουθεί η επιστολή.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου στον δήμο Ιάσμου, της ΠΕ Ροδόπης, της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ο Συνδυασμός <<ΕΜΠΡΟΣ>>, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, έλαβε ποσοστό 42,96 % την Α’ Κυριακή και ποσοστό 65,98 % την Β’ Κυριακή εκλέγοντας 11 συμβούλους στο 27μελές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιάσμου. Σημειωτέον ότι το ποσοστό 65,98 % της Β’ Κυριακής, αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Οι συνδημότες μου αποφάσισαν κυρίαρχα, ρητά και αδιαμφισβήτητα. Οι ατέλειες, η προβληματικότητα του Κλεισθένη, τις οποίες είχαμε επισημάνει πλείστες φορές δυστυχώς αλλοιώνουν την πραγματική βούληση των συνδημοτών μου, καταφέρνοντας ισχυρό πλήγμα σε κάθε έννοια δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας.
Συμμεριζόμενος και υποστηρίζοντας απόλυτα την ανοικτή επιστολή του εκλεκτού φίλου Δημάρχου Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, σας ενημερώνω και εγώ από τη μεριά μου, ότι οφείλετε μια τεράστια συγγνώμη και στους δημότες του Δήμου Ιάσμου για το νόμο – έκτρωμα που από ισχυρή πλειοψηφία στις κάλπες μας καθιστά μειοψηφία στο δημοτικό μας συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *