Κυ. Σεπ 15th, 2019

ΚΚΕ Ροδόπης : Όχι στα σχέδια εξόρυξης χρυσού στην περιοχή των Σαπών.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Όχι στα σχέδια εξόρυξης χρυσού στην περιοχή των Σαπών.
ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της εταιρείας για την υλοποίηση του σχεδίου εξόρυξης χρυσού στις Σάπες, προκαλεί δικαιολογημένη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής και ευρύτερα.
Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα στέκεται αρνητικά σε αυτά τα σχέδια, όμως προειδοποιεί ταυτόχρονα ότι η υλοποίηση η όχι της εξόρυξης θα είναι λαϊκή υπόθεση κι όχι υπόθεση κυβερνητικών αποφάσεων, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Γνωρίσαμε τη «σεμνότητα και ταπεινότητα» της Ν. Δ , βιώνουμε στο πετσί μας την «πρώτη φορά αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ, την υποταγή του στην «ρεαλιστικότητα».
Είτε κυβέρνηση Ν.Δ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε συνεργασίας, είτε με «βιώσιμη ανάπτυξη» είτε με «δίκαιη ανάπτυξη» στην πρώτη γραμμή μπαίνουν, όπως διαπιστώσαμε την τελευταία δεκαετία, τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Γι αυτό ο λαός πρέπει να μην εφησυχάζει από ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις. «Νάχει τα μάτια του ανοιχτά βράδυ πρωί» , να μη ψάχνει το μικρότερο κακό ,για να μη ξυπνήσει ένα πρωί και δει τις μπουλντόζες να σκάβουν.
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, δίνουν μια ευκαιρία στο λαό της περιοχής να δυναμώσει τον μοναδικό, χρόνιο και σταθερό σύμμαχο στον αγώνα του κατά της εξόρυξης χρυσού και στον αγώνα του για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, το ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *