Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποίησε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ροδόπης με υπηρεσιακούς φορείς της Αυτοδιοίκησης.Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ.
Κατά τη σύσκεψη, ο Υπουργός μεταξύ  άλλων ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς φορείς για την επικαιροποίηση  της υπάρχουσας μελέτης του Φράγματος του Κομψάτου.
Ο κ. Τζανέρ Ιμάμ έθεσε στον Υπουργό τις ανάγκες του Δήμου Ιάσμου βάζοντας σε προτεραιότητα το οδικό δίκτυο, το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Ιάσμου και τον εκσυγχρονισμό του ΤΟΕΒ Ιάσμου.Ο Υπουργός πρότεινε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών να μεταβεί στο πεδίο.
Επίσης, ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον Υπουργό στα εγκαίνια της γέφυρας του Κομψάτου και ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα παρευρεθεί εφόσον του το επιτρέψει το πρόγραμμά του.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιάσμου, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών κ. Αντώνιος Κοτσώνης και υπηρεσιακοί παράγοντες μετέβησαν στον Κομψάτο όπου και τους δόθηκε η ευκαιρία να σχηματίσουν σαφή εικόνα.