Μετά το τέλος του Αγιασμού για τη νέα αγωνιστική χρονιά , ο Πανθρακικός παρουσίασε τους χρυσούς χορηγούς του οι οποίοι έχουν αποτυπωθεί και στις φανέλες της ομάδας.
Χρυσός χορηγός του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 είναι το Kaffeine, που αποτελεί για περισσότερο από μία δεκαετία μονόδρομο για καφέ και ποτό με μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυαστικών επιλογών για κάθε στιγμή της ημέρας.
Στην αρχή της Βενιζέλου, έχει καταφέρει να μετατραπεί σε νούμερο 1 «στέκι» ανθρώπων όλων των ηλικιών, που θέλουν να χαλαρώσουν στον καλαίσθητο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Από το 2016 στις επιλογές έχει προστεθεί μενού με γευστικές επιλογές είτε για πρωινό είτε για lunch break αλλά και συνοδευτικά για ποτό και μπύρα, καθώς μπήκε στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων η Baguetteria από όπου μάλιστα μπορεί οποιοσδήποτε να παραγγείλει και να απολαύσει στο σπίτι του.
Στο πλευρό της ομάδας μας ως Χρυσός Χορηγός είναι και το 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 το οποίο αποτελεί μονόδρομο για όλη τη νεολαία καθώς εκεί μπορούν να απολαύσουν μαζί με τον καφέ τους επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και παρακολούθηση αγώνων, με τον χώρο να βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης και το αποτέλεσμα του αναμένεται να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα.
Συνδετικός κρίκος όλων αυτών είναι ο Στέλιος Γκουτάκος και ο Βασίλης Αντωνιάδης, δύο εξαιρετικοί επιχειρηματίες με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Ροδόπης. Ο Βασίλης άλλωστε άφησε το «στίγμα» του με τη φανέλα του Πανθρακικού πανηγυρίζοντας μεγάλες στιγμές και την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣ Θράκης στη Γ΄ Εθνική.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας το ταξίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
➤ 𝐊𝐚𝐟𝐟𝐞𝐢𝐧𝐞 | Βενιζέλου 50
➤ 𝐁𝐚𝐠𝐮𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚 | Δημοκρίτου 14 – Τηλέφωνο Παραγγελιών 𝟐𝟓𝟑𝟏𝟎 𝟔𝟎𝟎𝟐𝟓
➤ 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 | Δημοκρίτου 5