Γενική συνέλευση – συγκέντρωση των πρώην εργαζομένων της εταιρίας SHELMAN πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής , με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με τα ποσά τα οποία θα κατανεμηθούν ,μετά και τον οριστικό πίνακα τον οποίο συνέταξε ο σύνδικος πτώχευσης και υπογράφηκε από την εισηγήτρια της πτωχεύσεως.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κυμπαρίδη , δικηγόρο των πρώην εργαζομένων γνωστοποιήθηκαν τα ποσά από την πρώτη διανομή και αφορά τα  χρήματα από τον πλειστηριασμό του εργοστασίου στην Χαλκίδα και αγγίζουν περίπου το 80% της απαιτήσεως.

Το ποσό που θα λάβει  ο κάθε πρώην εργαζόμενος κυμαίνεται ανάλογα με το ύψος των χρημάτων που είχε ως μηνιαίο μισθό, ενώ όπως λέει ο κ.Κυμπαρίδης έχουν ειδοποιηθεί ότι στις 27 Νοεμβρίου είναι η ημέρα που θα διανεμηθούν αυτά τα χρήματα.

Γιώργος Χατζηαθανασίου πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής & πρώην εργαζόμενος SHELMAN:“Σήμερα είναι μια ημέρα που μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε φως στον αγώνα που κάνουμε για τα χρήματα που έχουμε να παίρνουμε από την πτώχευση της SHELMAN.