Επίσκεψη στις Σαπες πραγματοποίησε ο διοικητής της ΔΥΠΑ κ. Σπύρος πρωτοψάλτης ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας.
Ο κ. Πρωτοψάλτης επισκέφθηκε την υπηρεσία της ΔΥΠΑ Σαπων, για την οποία συνέβαλλε ουσιαστικά κατά τα προηγούμενα χρόνια στην αναβάθμιση της, τόσο με προσωπικό ‘όσο και με αρμοδιότητες.
Ο ίδιος ενδιαφέρθηκε για την πορεία των δυο τμημάτων της σχολής μαθητείας της ΔΥΠΑ στις Σαπες1) βοηθών γραφείου 2) βοηθών φαρμακείου, που λειτουργούν φέτος για 3η συνεχή χρόνια και τα οποία ιδρύθηκαν το έτος 2022 με απόφαση του ίδιου, ύστερα από εισήγηση και διεκδίκηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Σε συνάντηση που είχε με τον πρώην δήμαρχο Μαρωνειας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο αναφέρθηκε, ανάμεσα στα άλλα και το θέμα των εργατικών κατοικιών της Ξυλαγανής, για το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει στην παραχώρηση όσων αδιάθετων οικείων, γραφείων και καταστημάτων έχουν απομείνει.
Ο κ.Πρωτοψάλτης δήλωσε για ακόμη μια φορά φίλος της περιοχής και ότι θα βρίσκεται δίπλα της με όποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει.