Με το τσίπουρο να ολοκληρώνει την συνταγή και συγκεκριμένα το ριζότο θαλασσινών και τις γαρίδες σαγανάκι, ο μάγειρας Ρουστέμ Μουμίν δημιούργησε γευστικά πιάτα στα ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ στην 5η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ στον ΙΑΣΜΟ.
Τα πιάτα είχαν την ευκαιρία να γευτούν όσοι βρέθηκαν στην πετυχημένη γιορτή του Ιάσμου απολαμβάνοντας και άλλες γευστικές λιχουδιές αλλά και άφθονο χορό στο διήμερο της διοργάνωσης.
Φέτος μαγείρεψαν τα τοπικά καταστήματα του Ιάσμου με ντόπια προιόντα και τσίπουρο.