Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Οραμα Αναγέννησης του Δήμου Ιάσμου σχετικά με τα προγραμματισμένα εγκαίνια του Νέου Δημαρχείου στον Ιάσμο όπου σύμφωνα με τον νέο Δήμαρχο Οντέρ Μουμίν θα γίνονταν στις 7 Νοεμβρίου.

Ο κ. Οντέρ Μουμίν είχε ανακοινώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία 3 μήνες πριν και συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι :

” Προκειμένου να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου, το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο θα λειτουργήσει στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται στις 7 Νοεμβρίου 2019″.
Φαίνεται όμως ότι κάτι τέτοιο ακόμη δεν έγινε και η αντιπολίτευση σχολίασε την προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κος Οντέρ Μουμίν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανακοίνωσε, μεταξύ πολλών άλλων, και τη μεταφορά όλων των Υπηρεσιών του Δήμου στο ιστορικό κτίριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Έχοντας…”άριστο προγραμματισμό” ενημέρωσε τους δημότες, πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιούνταν την 7η Νοεμβρίου. Μάλιστα φρόντισε, όπως το συνηθίζει, αφού αρέσκεται στην (αυτο)προβολή και στις κινήσεις εντυπωσιασμού, να προβάλει το μέγα γεγονός και στα τοπικά ΜΜΕ.
Έτσι, οι συνδημότες μας σήμερα περίμεναν τα εγκαίνια, όμως αλίμονο, τέτοια δεν υπήρξαν ποτέ, αφού δεν έγινε απολύτως τίποτα. Πιθανώς εννοούσε την 7η Νοεμβρίου κάποιου άλλου έτους.
Ο κύριος Δήμαρχος συνηθίζει να μέμφεται την Αντιπολίτευση, όπως και δήθεν να παραδίδει “μαθήματα σοβαρότητας”. Τα γεγονότα όμως αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της “προβληματικής ” διοίκησής του.
Όταν το πάθος για δημιουργία εντυπώσεων είναι μεγαλύτερο από τις πραγματικές δυνατότητες ενός πολιτικού προσώπου, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ