Την Πρωτομαγιά γιόρτασε η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στο Φανάρι. Γιά πρώτη φορά διοργανώθηκε παρόμοια εκδήλωση η οποία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία με τις εκατοντάδες δημοτών να επιλέγουν τον παραθαλάσσιο προορισμό για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Ευχαριστημένος για την επιλογή ο αντιπεριφερειάρχης Εμμανουήλ Ταπατζάς, καλωσόρισε τους πολίτες και γνωστοποίησε σειρά εκδηλώσεων για την καλοκαιρινή περίοδο στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας Σαπών με συναυλία στον χώρο του Κρυονερίου, στις Σάπες συναυλία όπου θα συμμετέχουν οι αδερφοί Τσαχουρίδη με την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και στο πάρκο της Κομοτηνής διαδραστική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.

Με τη σειρά του πρόεδρος της κοινότητας Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για την φετινή επιλογή που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού, ελπίζει η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή ενός θεσμού για την περιοχή που είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες τουρίστες.