
Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, χαμόγελα και ανθρώπινο αντάμωμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τσέπης, με αφορμή τη «Γιορτή Φλαμουριού» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής
Περίπου 550 άτομα επισκέφθηκαν τον χώρο και συμμετείχαν στη γιορτή, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι οι δράσεις που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής της γειτονιάς.
Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, χόρεψαν, διασκέδασαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές για μια όμορφη νέα σεζόν, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν το ξεχωριστό τσάι φλαμουριού, τιμώντας ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής και της καθημερινότητας του Συνοικισμού.
Η βραδιά ξεκίνησε με τη χορευτική παρουσία του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης, που πλαισίωσε την εκδήλωση και έδωσε το δικό του ξεχωριστό χρώμα στην έναρξή της.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία εκπροσώπων και μελών φορέων της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων το Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Σύλλογος Συνοικίας Ρέμβης Κομοτηνής, ο Σύλλογος Γυναικών Στρατώνων Κομοτηνής, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωρίου και ο Σύλλογος «Περπατώ», τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξή τους.
Μια βραδιά με τη δύναμη της συνεργασίας
Ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς για την πολύτιμη υποστήριξη, καθώς και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη στήριξή της.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και σε όλους όσοι προσέφεραν με τον δικό τους τρόπο ώστε η βραδιά να πραγματοποιηθεί όμορφα και ομαλά.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην οικογένεια Μοσχοπούλου και την οικογενειακή επιχείρηση Diamond Restaurant, για τις γεύσεις που προσφέρθηκαν στη βραδιά, καθώς και στη Νάνσυ Μποζατζίδου, τον Αλκιβιάδη Γεωργιάδη και τη Vinum Hellenic Wines, όπως και στο Frank Van, για τη συνεισφορά τους.
Ευχαριστούμε επίσης το Τυπογραφείο Μπραντής Εκτυπώσεις, την Komotrade και το The Write Place, καθώς και προσωπικά τον κ. Χαράλαμπο Κασμερίδη, για τη σημαντική τους συμβολή.
Η μουσική έδωσε τον ρυθμό
Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά ένα εξαιρετικό σχήμα, με τη Χριστίνα Καμπερίδου στο τραγούδι, τον Γιώργο Παράσχου στο μπουζούκι και τον Γιώργο Σεργκενλίδη στα πλήκτρα, οι οποίοι κράτησαν συντροφιά στους παρευρισκόμενους και δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για χορό και διασκέδαση μέχρι αργά.
Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου που με μεράκι, αγάπη και προσωπική προσφορά ετοίμασαν τα σπιτικά γλυκά της βραδιάς και τα προσέφεραν στους παρευρισκόμενους.
Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» ανήκει στους ανθρώπους
Πάνω απ’ όλα, ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής ευχαριστεί τους περίπου 550 συμπολίτες μας που επισκέφθηκαν το Πάρκο Τσέπης και συμμετείχαν στη Γιορτή Φλαμουριού.
Η παρουσία, το χαμόγελο, ο χορός και η διάθεση όλων ήταν αυτά που έδωσαν πραγματικό νόημα στη διοργάνωση.
Γιατί μια γιορτή δεν είναι μόνο η μουσική και ο χορός. Είναι οι άνθρωποι που συναντιούνται, οι παρέες που μεγαλώνουν, οι σχέσεις που δυναμώνουν και οι στιγμές που μένουν.
Η «Γιορτή Φλαμουριού» αποτέλεσε μια ακόμη όμορφη στιγμή για τον Συνοικισμό Σταθμού και ο Σύλλογος συνεχίζει με την ίδια διάθεση να δημιουργεί δράσεις που φέρνουν τους κατοίκους πιο κοντά και αναδεικνύουν την ιστορία, την ταυτότητα και τη ζωντάνια της γειτονιάς.
Ραντεβού στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου!
Με υγεία, χαμόγελο και πολλές ακόμη όμορφες στιγμές.











