Σε άντρα που κατοικούσε στον Ηφαιστο ανήκει η σορός που βρέθηκε εχθές Πέμπτη 15 Μαίου τις απογευματινές ώρες στον Οικισμό του Ηφαίστου.
Αρχικά και αφού δεν υπήρχε αναζήτηση από κάποιον γνωστό ή συγγενή θεωρήθηκε ότι πιθανόν να πρόκειται για άτομο ξένο από την περιοχή, αλλά μετά και την ιατροδικαστική εξέταση από τον Νικόλαο Κιφνίδη ιατροδικαστή προιστάμενο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας ΠΑΜΘ και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει στον Μ.Τ. γεννημένο το 1989 στο Λαύριο Αττικής κάτοικο εν ζωή στον Ηφαιστο Κομοτηνής.
Ο Ιατροδικαστής απέκλεισε την περίπτωση βίαιου θανάτου και εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τα πτωματικά συμπτώματα ο θάνατος επήλθε τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Τρίτης 13 Μαίου.