Grizo & Prasino – Τριπλή Διάκριση στα Great Taste Awards!

Κορυφαίες διακρίσεις στα Great Taste Awards 2024! Και τα 3 χειροποίητα βοτανικά μίγματα που  αξιολογήθηκαν , βραβεύτηκαν, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης των προιόντων  και την μοναδικότητα των γευστικών  συνδυασμών.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις :

  • Lemoninja: Το δροσερό μας μείγμα με δυόσμο, λουίζα και λεμόνι απέσπασε το κορυφαίο βραβείο των 3 αστεριών, κατατάσσοντας το ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα του διαγωνισμού. Από τα 13.672 προϊόντα που συμμετείχαν, μόνο 266 απέσπασαν αυτή τη διάκριση, καθιστώντας το Lemoninja πραγματικά ξεχωριστό!

 

  • Mantarili: Το γλυκό αγχολυτικό μας μείγμα με χαμομήλι, μελισσόχορτο και μανταρίνι βραβεύτηκε με 2 αστέρια, αποδεικνύοντας ότι οι ευεργετικές ιδιότητες και η εξαιρετική γεύση μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε μια κούπα.

 

  • Strawberry Tsatsatsa: Το best seller μας με δυόσμο, φράουλα, δενδρολίβανο, ιβίσκο και παντζάρι, απέσπασε επίσης 2 αστέρια, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία και την πλούσια βοτανική του γεύση.

 

 

Τα Great Taste Awards είναι ο πιο γνωστός διεθνής διαγωνισμός, καθώς η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται με τυφλή γευσιγνωσία από κριτές που βασίζονται αποκλειστικά στη γεύση και την ποιότητα. Η τριπλή αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς πηγή χαράς και έμπνευσης να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα της θρακιώτικης γης και γιατί όχι; Να τα εξάγουμε κιόλας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: