“Ο μόνος που έχει την ευθύνη αυτού του αίσχους είναι ο Δήμος Κομοτηνής , χθες ειδοποιηθήκαμε να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητα , ο άνθρωπος λείπει, το αναφέραμε στο υπεύθυνο, μας είπε θα το πάρουν με γερανό, σήμερα που ήρθαν διαμαρτυρηθηκαμε ξανά , ο υπεύθυνος του έργου μας είπε ότι έχει εντολή να συνεχίσει το έργο, πήραμε τηλέφωνο στην υπεύθυνη στον Δήμο η απάντηση της ήταν ότι δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά ούτε και ήρθε να δει τι συμβαίνει”.

Eνα από τα σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο σχετικά με την ασφαλτόστρωση που ” προσπέρασε” ένα παρκαρισμένο όχημα που δεν απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του για να πραγματοποιηθεί και στο σημείο εκείνο η νέα ασφαλτόστρωση.

Απόψεις πολλές παρουσιάζονται ως σχόλια , με άλλες να ρίχνουν ευθύνη στον ιδιοκτήτη του οχήματος , και άλλες στην υπηρεσία που όπως αναφέρουν δεν ενημέρωσε έγκαιρα για την απομάκρυνση των οχημάτων , αλλά και στην έλλειψη πρωτοβουλίας για να απομακρυνθεί το  όχημα με γερανό.

Σε γειτονιά της Κομοτηνής το περιστατικό με ένα ακόμη σχόλιο να αναφέρει:

“Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που κατηγορείτε. Ξέρετε εάν ο άνθρωπος αυτός είναι αρρώστος στο νοσοκομείο? Εάν λείπει ταξίδι στο εξωτερικό? Σεζόν σε κάποιο νησί? Δικαστές του πληκτρολογίου όλοι σας”.

Οι φωτογραφίες και τα σχόλια από την σελίδα στο facebook Τα στραβά και τα ανάποδα της Κομοτηνής!   

About Post Author