Με τον κ. Αντώνη Γραβάνη Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου που εκπροσωπεί χιλιάδες εργαζομένους σε επιχειρήσεις της περιοχής συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελένη Χατζή.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τοπικά ζητήματα επιχειρηματικότητας με στόχο βιώσιμες, ανταγωνιστικές, καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην κοινωνική και περιφερειακή ανάπτυξη. Αξιολογήθηκαν θετικά πολλά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, τη μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και τη στήριξη των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19 και της καραντίνας.

Ο κ. Γραβάνης παρουσίασε προτάσεις για να ενισχυθεί η οικονομική δυναμική του τόπου μας, η ανάπτυξη και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, η διασύνδεση με σιδηρόδρομο και λιμάνια της Βόρειας Ελλάδας, η ενίσχυση της αγοράς καυσίμων, η καταπολέμηση του παραεμπορίου, η εξειδίκευση του μεταφορικού ισοδύναμου.

Η Ελένη Χατζή ευχαρίστησε τον Αντώνη Γραβάνη  για τον παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο, και συμπλήρωσε ότι “όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξή της”.