Πληκτρολογώντας rodopimou.gr  εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας  τηλεφώνου η νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου και την παρουσίασε εχθές το βράδυ στο AVANT GARDE.

Φίλοι, γνωστοί αλλά και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης , ο Φάνης Κωφίδης , ο Γιάννης Τζαμπάζης, ο Αντώνης Γραβάνης , ο Θέμης Τζενετίδης ,ο Ανέστης Βαφειάδης, η Κική Κωνσταντινίδου , ευχήθηκαν να είναι καλοτάξιδη η νέα προσπάθεια που γίνεται από τον Νίκο Παπακωνσταντίνου υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου ” Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση “.

H αρχική σελίδα μας καλωσορίζει με το μήνυμα του Νίκου Παπακωνσταντίνου:

Η δράση “Ροδόπη μου” απευθύνεται σε όλους όσους κρατούν ένα κομμάτι της Ροδόπης μέσα τους.

Με την κοινή συμμετοχή γεννιέται η κοινή ευθύνη. Η ευθύνη των πολιτών είναι να διεκδικούν όλα όσα τους ανήκουν με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την βελτίωση της κοινωνίας της οποίας ζουν.

Η ευθύνη των εκπροσώπων είναι να αφουγκράζονται τα προβλήματα, να οραματίζονται τις λύσεις και να πράττουν έργο χωρίς φθηνές δικαιολογίες ή προσωπικά συμφέροντα.

Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα να  συμπληρωθεί   ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τα προβλήματα , τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες , αλλά και ειδική φόρμα για συμπλήρωση προτάσεων και ιδεών.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο επιχειρηματίας Νίκος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην Ροδόπη.

Από τα νεανικά του χρόνια εργάστηκε στην εστίαση και τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει έναν όμιλο επιχειρήσεων που περιλαμβάνει επιχειρήσεις εστίασης αλλά και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που απασχολεί περισσότερα από 100 άτομα.

Εκλεγμένος επί δύο συναπτές τετραετίες στο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου και ταυτόχρονα ως πρόεδρος του εμπορικού τμήματος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2019 όπου εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κομοτηνής.

Από το 2019 και ύστερα ασχολήθηκε ενεργά με τα προβλήματα του τόπου και διαπίστωσε μεγάλες ελλείψεις σε επίπεδο πρωτοβουλιών αλλά και ουσιαστικής ανάπτυξης στον τόπο.

Το όραμα του Νίκου Παπακωνσταντίνου είναι η από κοινού ανάπτυξη της Ροδόπης.
Δηλαδή η ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που τους αφορούν μέσω του εθελοντισμού αλλά και της συνέργειας.