Την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , ανακοίνωσε η Κατερίνα Φωτιάδου.
Στο μήνυμά της αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Εβρίτες και Εβρίτισσες,
Έχοντας επίγνωση της αμεσότητας, της σημασίας, της δύναμης και δυναμικής της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και τον επικεφαλής της, Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπό μου.
Θεωρώντας την ενεργό συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα μέσο συστηματικής εργασίας και συνεισφοράς στα κοινά και καταθέτοντας την εμπειρία και, κυρίως, την αγάπη μου για τον τόπο μας, προσβλέπω στη στήριξή σας για να ενεργήσουμε με ομοψυχία, σύνεση, συνέπεια, ανιδιοτέλεια, ανθρωποκεντρισμό και αγνό πατριωτισμό για μια ακόμα πιο ισχυρή Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για έναν ακόμα πιο ισχυρό Έβρο.
—————————————————————————–
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

H Κατερίνα Φωτιάδου είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας έχοντας αποφοιτήσει από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους Σπουδών: «Σπουδές στον Παρευξείνιο Χώρο» (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), «Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες Αγωγής» (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

Διαθέτει σημαντικό επιστημονικό έργο με συγγραφή βιβλίων και πλήθος δημοσιεύσεων.

Έχει συμμετάσχει  ως αναπληρωματικός μέλος στο Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ήταν Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις περιφερειακές εκλογές του 2019 στην ΠΑΜΘ με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο, Σύνεδρος στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2022 και Μέλος της ΔΕΕΠ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΕΠΙΣΗΣ

  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου για τη  διετία 2009-2010.
  • Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου για τη διετία 2010-2012.
  • Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης για τα σχολικά έτη 2008-2009 και 2009-2010 και γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής από τις 17-3-2009 έως και τις 21-06-2011.
  • Υπεύθυνη κατάρτισης προγράμματος διαλέξεων, Συντονίστρια και Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κατά τα έτη 2022-2023.
  • Μέλος της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης “Daughters of Penelope Alexandroupolis Evridiki Chapter No.427” από το 2022.