Στην  πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου  Ιάσμου βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οκτάι Γιαλούτς.

Οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν τον Οντέρ  Μουμίν, τραγουδώντας πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τις δασκάλες ενώ   το νηπιαγωγείο γέμισε από αγάπη, ζεστασιά και χαρά.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν δήλωσε : « είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος  που βρίσκομαι κοντά σας, νιώθω ακούγοντας τις φωνές σας την ελπίδα και την αγάπη. Η προσχολική παιδεία είναι η πιο σημαντική βαθμίδα της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μελλοντικών πολιτών της κοινωνίας μας. Σύμφωνα με το Ν.4495/2017, νομιμοποιήσαμε το κτίριο του νηπιαγωγείου, το οποίο χρόνια τώρα ήτανε παράνομο. Ξεκινήσαμε εργασίες επισκευής εντός κτιριακής εγκατάστασης. Το πρωτοχρονιάτικο δώρο μας για τους μικρούς μαθητές ήτανε η εκδρομή στην “Ονειρούπολη” Δράμας».