Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΤΑ» του Δήμου Αρριανών, στηρίζοντας έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19, ευελπιστώντας να ενισχύσει το δύσκολο αγώνα του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», προσφέρει -δια του επικεφαλής του Συνδυασμού, των Δημοτικών και Κοινοτικών του Συμβούλων- υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου.
Στη συνάντηση με την αξιότιμη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα.Μάγδα Γιαμουστάρη, για την παράδοση της δωρεάς του υλικού, παρευρέθησαν, εκτός από τον επικεφαλής του Συνδυασμού, κ.Χουσεΐν Ερδέμ, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρριανών, κ.Παδαρλή Γιουσούφ Ιρφάν και η δικηγόρος της δημοτικής παρατάξεως, κα.Κατσή Αγγελική.
Με αίσθημα ευγνωμοσύνης για το έργο της Διοίκησης, των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ», αλλά και με ευαισθησία απέναντι σε όλους τους πολίτες, ο Συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΤΑ» παραμένει αρωγός κάθε προσπάθειας της Πολιτείας σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία.
«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ»

Κομοτηνή, την 28η Απριλίου έτους 2020
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ»,οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αρριανών