Την Τρίτη  14 Μαΐου 2024 στις 17:00 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Τελικός Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Θράκης, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης με απόφαση της και μετά από συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, αποφάσισε τα έσοδα του Τελικού να διατεθούν για Φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παίδων Κομοτηνής.
Η ΕΠΣ Θράκης απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας, να αγκαλιάσουν τον τελικό κυπέλλου δίνοντας το παρόν στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη τους στον φιλανθρωπικό σκοπό του τελικού.
Τιμή εισιτηρίου: Πέντε (5) €