“Το μήνυμα που στέλνετε απόψε από εδώ , δεν είναι δυνατό, είναι εκκωφαντικό”- είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Αντώνης Γραβάνης χαιρετίζοντας την οικογένειά του, τους συγγενείς του, τους συνεργάτες ,τους υποψήφιους συμβούλους, τους φίλους και όσους τον εμπιστεύθηκαν σε αυτόν τον αγώνα.

“Αυτή την Κυριακή παρουσιάζεται μια πολύ σημαντική ευκαιρία για όλους μας, να φέρουμε την μεγάλη αλλαγή, να απαλλάξουμε την πόλη μας από ένα συντηρητικό σύστημα που πλέον έχει γίνει καθεστώς. Γνωρίζετε καλύτερα από μένα ότι για πολλά χρόνια ο τόπος μας έχει μείνει στο περιθώριο, πίσω από τις εξελίξεις, έχει χάσει ευκαιρίες να αναπτυχθεί , έχει βαλτώσει, θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτό το καθεστώς , ή θα πάρουμε την τύχη του Δήμου στα χέρια μας; 

“ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

“Το 2019 μας ψηφήσατε και μας εμπιστευθήκατε ένα δύσκολο ρόλο, τέσσερα χρόνια τώρα διαθέσαμε όλες μας τις δυνάμεις, κατορθώσαμε με την στήριξή σας να ωριμάζουμε κάθε μέρα και περισσότερο, για να υπηρετούμε αποτελεσματικά το ρόλο που μας αναθέσατε.

Δώσαμε αγώνες , συγκρουστήκαμε , δεχτήκαμε επιθέσεις, γιατί επιλέξαμε να δείξουμε τον δρόμο, προτείναμε λύσεις , τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη όλα όσα μάθαμε, όσα ονειρευτήκαμε, όσα οραματιστήκαμε”.

 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ

“ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ;”

“OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ , ΑΥΤΑ ΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;”

OI OKTΩ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:

  1. Ποιότητα ζωής και καθημερινότητα.
  2. Το περιβάλλον
  3. Φροντίδα ευάλωτων συνδημοτών.
  4. Ενίσχυση τοπικής οικονομία.
  5. Ανάπλαση κέντρου Κομοτηνής.
  6. Τουριστική Ανάπτυξη.
  7. Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός.
  8. Καθημερινή Ασφάλεια.