“Σας ευχαριστώ πολύ για την διαχρονική αγάπη που μου προσφέρετε και για την ακλόνητη εμπιστοσύνη που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα που μαζί ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια για αυτόν τον ευλογημένο τόπο” είπε ξεκινώντας  την προεκλογική κεντρική του ομιλία ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην πλατεία Κομοτηνής και στους εκατοντάδες που βρέθηκαν εκεί για να τον παρακολουθήσουν.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ σε έναν χώρο που δύσκολα γεμίζει και που έδειξε την δυναμική της παρουσίας του στη Ροδόπη.

“Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ανθεκτικότητα της σχέσης εμπιστοσύνης που δημιουργήσαμε μεταξύ μας  οφείλεται στο ότι βασίστηκε σε αλήθειες, στην ειλικρίνεια και όχι σε ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν συνήθως περαστικοί τυχοδιώκτες πολιτικοί, αλλά σε δουλειά για την πατρίδα”

ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ MARON NEWS

“ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ”, γιατί δεν έσκυψα το κεφάλι στα μεγάλα συμφέροντα, δεν συμβιβάστηκα με εξουσίες για να εξυπηρετήσω ίδια οφέλη , δεν εγκατέλειψα ποτέ την Ροδόπη μας παρότι συχνά κάποιοi  δελεαστικά μου το πρότειναν και κάποιοi άλλοι εδώ το διέδιδαν για τους δικούς τους υπολογιστικούς λόγους.

Απολογισμό πεπραγμένων και έργων έκανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με το άνοιγμα του κάθετου άξονα που φέρνει 2.000.000 αυτοκίνητα κάθε χρόνο , την γιγάντωση του πανεπιστημίου , το Μέγαρο Μουσικής , τις νέες σχολικές εγκαταστάσεις, το νέο κλειστό γυμναστήριο της Εκτενεπόλ , την ανασκαφή και την ανάπλαση του αρχαίου θεάτρου στη Μαρώνεια , την ανάπλαση της Τσανακλείου , την προώθηση νέων προγραμμάτων στήριξης για τους αγρότες , την ολοκλήρωση των εργατικών κατοικιών στην Ξυλαγανή και πολλά άλλα.

Δεν ξέχασε όσους έχουν φύγει από τη ζωή και  βοήθησαν στην πορεία της παράταξης αποτελώντας παραδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς για όλους.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ, και όχι να αντλήσει αξία από αυτήν”  είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.