Ενταση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Δημοτικής Αρχής της Κομοτηνής και της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και του επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη για το κλειστό εδώ και χρόνια Κολυμβητήριο της πόλης. Αιτία αναθέρμανσης του θέματος τα σημερινά εγκαίνια του ανακαινισμένου κολυμβητηρίου στην Ξάνθη που πλέον αποτελεί κόσμημα για την γειτονική πόλη.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στην απάντησή του ανέτρεξε στο παρελθόν και στις προηγούμενες διοικήσεις που όπως αναφέρει η μια δημιούργησε μεγάλα χρέη , και η επόμενη το έκλεισε για οικονομία.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο δίνεται πλέον η δυνατότητα για αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες να σχολιάζουν τις υπάρχουσες καταστάσεις στις δύο γειτονικές πόλεις.

Ετσι πολλά σχόλια υπήρξαν σχετικά με το κλειστό  κολυμβητήριο της Κομοτηνής με έναν δημότη να αναφέρει ότι “δεν τους ενδιαφέρει ποιός το έκλεισε , αλλά ποιός θα το ανοίξει”. Πρόκειται για μήνυμα στην τωρινή διοίκηση να σταματήσει να αναφέρεται στο παρελθόν κάθε φορά που της ασκείται κριτική και να επιδείξει  έργο,  με αυτό να μην παραμένει επί χάρτου και σχεδιασμού , αλλά να υλοποιηθεί και να παραμείνει στον χρόνο.