Από τα 25 Σωματεία εγγεγραμμένα στην ΟΕΒΕΣ Ροδόπης συμμετείχαν οι επαγγελματίες της Ροδόπης στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας . Καλεσμένος ο πρόεδρος της  Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος Γιώργος Καββαθάς.

Ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κκΠαντελεήμωνας ζήτησε από τον κ.Καββαθά στήριξη των ανθρώπων της περιοχής, της τοπικής κοινωνίας και αγοράς γιατί περάσαμε μέσα από δύσκολα χρόνια γιατί όπως επεσήμανε η αγορά καταδεικνύει την φυσιογνωμία της πόλης, αλλά ταυτόχρονα κάλεσε και τους ντόπιους έμπορους και επαγγελματίες να διεκδικούν , χωρίς να περιμένουν να τους τα φέρουν έτοιμα.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης μίλησε για μία νέα αρχή και ένα ελπιδοφόρο 2023. Το 2022 ξεκίνησε με δυσκολίες , σημείωσε βελτίωση το καλοκαίρι , αλλά μετά με την ενεργειακή κρίση οι συνθήκες επιδεινώθηκαν αρκετά.

¨ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 2023″ σημείωσε ο Γιώργος Καββαθάς για τους επαγγελματίες και την ίδια την κοινωνία , αλλά είναι απαραίτητη η αισιοδοξία , γιατί το “επιχειρείν” χρειάζεται αισιοδοξία , χωρίς αυτήν δεν μπορεί κάποιος να επιχειρήσει.

     ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ & ANEΣΤΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ  Πρόεδρος  Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.