Είχαμε έναν αόρατο εχθρό , που ακόμη παραμένει, αν και τον έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις, με την κυβέρνηση να τα έχει πάει πολύ καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο  MARON NEWS.

Θετικά βλέπει ο κ. Στυλιανίδης την πορεία του ΔΠΘ , τόσο με την μη ίδρυση της Νομικής στην Πάτρα όσο και την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας Αγγελου Συρίγου , ενώ συμφωνεί απόλυτα με την θέση της πρυτανείας για τη δημιουργία του  νέου τμήματος Εργοθεραπείας που θα προσθέσει άλλους 400 φοιτητές στο Ιδρυμα.

Αναφορά στην διέλευση των βορείων τουριστών από το σταθμό της Νυμφαίας έκανε ο Ε.Στυλιανίδης με τις διελεύσεις τα προηγούμενα χρόνια να φτάνουν τα 1.900.000 ΙΧ αυτοκίνητα με στόχο μέρος αυτού του κόσμου να παραμένει στη Ροδόπη.

Για  το λόγο αυτό κατέθεσε πρόταση που μεταξύ άλλων περιέχει το ποσό των 400.000 για την ψηφιοποίηση του Μουσείου της Ξυλαγανής , αλλά και πολύ μεγαλύτερου ποσού για μουσεία της Κομοτηνής.

To Mέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και οι δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν μέσα από αυτό , μετά την δημιουργία Οργανισμού , τον προσκυνηματικό ,  οικολογικό , αλλά και τον παραθεριστικό-εναλλακτικό τουρισμό είναι τομείς που πρέπει να δοθεί βάρος για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος ο κ. Στυλιανίδης ευχήθηκε για τις γιορτή του Πάσχα, η Ανάσταση του Χριστού , να ξαναφέρει πίσω την χαμένη ανθρωπιά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το VIDEO από την  LIVE μετάδοση του  MARON NEWS 

To VIDEO  στο κανάλι του MARON NEWS  στο  YOU TUBE