Με τη νέα καινοτόμα υπηρεσία «MyAXAConnectedHome» poweredbysmartwatt εγκαινιάζεται η συνεργασία της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με την WATT+VOLT. Χάρις σε αυτήν οι πελάτες προγράμματος ασφάλισης κατοικίας της ΑΧΑ αποκτούν τον έλεγχο του σπιτιού τους και το προστατεύουν καλύτερα από τα απρόοπτα της καθημερινότητας. Επιλέγοντας το πακέτο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, μπορούν, πλέον, να αισθάνονται πιο ξέγνοιαστοι και ασφαλείς.

 

Το ΜyAXAConnectedHomepoweredbysmartwatt βοηθά στην άμεση ενημέρωση σε περίπτωση ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε μία κατοικία, χάρις στην τοποθέτηση «έξυπνων» αισθητήρων που ανιχνεύουν την παρουσία κίνησης, καπνού και διαρροής νερού. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας όλες οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής smartwattστο κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ενημερώνεται έγκαιρα για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του.

 

Μέσω της συνεργασίας της με τη WATT+VOLT η ΑΧΑ προσφέρει τα παρακάτω προνόμια στους ασφαλισμένους κατοικίας της:

 

  • Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα σε κάθε ετήσια ανανέωση του συμβολαίου τους εφόσον οι «έξυπνες» συσκευές είναι ενεργές.
  • Έκπτωση έως και 75% στο κόστος απόκτησης συσκευών smartwatt.
  • Δωρεάν ενεργοποίηση και χρήση της υπηρεσίας για 1 έτος. Από το δεύτερο έτος χρήσης, το κόστος ανέρχεται στα 48 € ετησίως.

 

«Κύρια στρατηγική προτεραιότητα για εμάς στην ΑΧΑ ήταν και παραμένει η πρόληψη κινδύνων. Ως πραγματικοί σύμμαχοι των πελατών μας συναισθανόμαστε την ανάγκη τους να ζουν πιο προστατευμένα σε συνεχή βάση. Στο πλαίσιο αυτό τους βοηθάμε να γνωρίζουν τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και να κατανοούν πώς μπορούν, με τη βοήθειά τους, να επηρεάζουνείτε το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός κινδύνου είτε το αντίκτυπο που έχει στη ζωή τους. Χάρις σε αυτή την προσέγγιση προστασίας δίνουμε τη δυνατότητα χαμηλότερου κόστους ασφάλισης, ως φυσικό επακόλουθο μίας πιο θωρακισμένης ομάδας ασφαλισμένων.», δήλωσε ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας.

 

«Στη WATT+VOLT αναζητούμε συνεχώς έξυπνες καινοτόμες λύσεις για να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας τόσο σχετικά με την κατανάλωση και την εξοικονόμηση όσο και με την άνεση και την ασφάλεια μέσα στο σπίτι τους. Έτσι δημιουργήσαμε το smartwatt: μια υπηρεσία με την οποία τα νοικοκυριά μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωση και να λαμβάνουν έγκαιρη ενημέρωση για πιθανά προβλήματα. Η συνεργασία μας με την ΑΧΑ και η αξιοποίηση τουsmartwattέρχεται να δώσειμια στρατηγική διάσταση στοντρόπο που οι δύο εταιρείες απευθύνονται στους καταναλωτές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την κοινή ενεργοποίηση με την ΑΧΑ και σίγουροι για την επιτυχία της.» ανέφερε ο κ. Τάσος Παπαναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος τηςWATT+VOLT.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα «MyAXAConnectedHome» poweredbysmartwatt, στο επίσημο site της ΑΧΑ: https://bit.ly/2uSl84lή στο ηλεκτρονικό κατάστημα smartwatt της WATT+VOLT: https://smartwatt.gr/el.

 

 

 

     
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ AXA

 

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι παγκόσμιος ηγέτης στην χρηματοοικονομική προστασία με 160.000

εργαζόμενους, εξυπηρετώντας περισσότερους από 108 εκατ. πελάτες σε 57 χώρες.

Για το έτος 2019, τα έσοδα ανήλθαν σε 103,5 δις ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη

(κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων) σε 6,5 δις ευρώ.

 

Η κοινή μετοχή της ΑΧΑ είναι εισηγμένη και διαπραγματεύεται με το σύμβολο της ΑΧΑ στο Χρηματιστήριο

του Παρισιού. Ο Όμιλος ΑΧΑ συμπεριλαμβάνεται στους κύριους διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης,

όπωςο Dow Jones Sustainability Index (DJSI) καιο FTSE4GOOD.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Χρηματοοικονομικής Πρωτοβουλίας του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των

ΗνωμένωνΕθνώνΑρχέςγιατηΒιώσιμηΑσφάλιση (UN EnvironmentProgramme’s Finance Initiative – UNEP FI)

και έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών για Υπεύθυνες Επενδύσεις (UN Principles for

Responsible Investment).

 

Τα Δελτία Τύπου είναι αναρτημένα στον ιστότοπο

https://www.axa.gr/el/news/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ  WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και μετρά πάνω από 150.000 πελάτες.

 

Από το 2011, η κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή το 2018.

 

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων CorporateEnergy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις.

 

Η εταιρεία έχει ισχυρή δραστηριοποίησή στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικής ενέργειας, ως εγγεγραμμένη και πραγματοποιώντας συναλλαγές στα ακόλουθα διεθνή χρηματιστήρια ενέργειας: EuropeanEnergy Exchange (EEX) – Γερμανία, Gestore dei Mercati Energetici (GME) – Ιταλία, Hungarian Power Exchange (HUPX) – Ουγγαρία και Independent BulgarianEnergy Exchange (IBEX) – Βουλγαρία. Παράλληλα, έχειδιακριθεί ωςNationalWinnerστα European Business Awardsστην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης τηςΧρονιάςγια το 2019.

 

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT).Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπω ςτο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smart everything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμαsmartenergy, αλλά καιη βραβευμένη«έξυπνη» υπηρεσίαsmartwattαντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

 

  Στοιχεία επικοινωνίας

 

Λένα Πλαΐτη:

lena.plaiti@axa.gr

(210 72 68 201)

 

Έλενα Τσαγκαράκη

Eleni.Tsangaraki@axa.gr

(210 72 68 686)