Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προσφέρει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης «Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα τη μικροβιολογία και τα συστατικά των τροφίμων, τη λειτουργικότητα των συστατικών και τη διατροφική τους αξία, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων , τη νομοθεσία και τις αναλύσεις που απαιτούνται. Αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για όσους απασχολούνται ήδη στον κλάδο ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της συσχέτισης των πρώτων υλών με τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:

– Σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους μονάδων μεταποίησης/ τυποποίησης τροφίμων
– Σε παραγωγούς και ιδιώτες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την μεταποίηση/ τυποποίηση τροφίμων
– Σε αποφοίτους ΙΕΚ σχετικών ειδικοτήτων

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως και το κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ παρέχονται και οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου εδώ.

 

 

Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων

 

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή γνώσεων στους τομείς:

🟣 Της μικροβιολογίας τροφίμων,

🟣 Της διατροφής, και

🟣 Των συστατικών τροφίμων.

 

Κάνε την αίτησή σου σήμερα👉https://bit.ly/foodtechnology-kedivim

#eap #eap2023programs #spoudazopantou