Η συναυλία του  Δημήτρη Μπάση, την Κυριακή 28 Ιουλίου στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στην Μαρώνεια στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μαρωνείας Σαπών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, και αυτό γιατί η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσσότερα από 1000 άτομα βρέθηκαν  από νωρίς στο μαγευτικό λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το κοινό εξακολουθούσε να καταφθάνει ακόμη και μετά το πέρας μίας  ώρας από την έναρξη της συναυλίας.

Αυτή την φορά έλειψαν παραλήψεις προηγούμενης εκδήλωσης και τοποθετήθηκαν καρέκλες για όλους τους θεατές έτσι ώστε να απολαύσουν ξεκούστατα τα ακούσματα του τραγουδιστή, αλλά και δεν υπήρχε το χάσμα μεταξύ εξέδρας και θεατών.

Ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Απόστολος Ιωάννου έδειξε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου , ενώ τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις διαφημίζουν τον τόπο, προβάλοντας, την φυσική ομορφιά, την τοπική ιστορία και γευσιγνωσία.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Μανώλη Ρασούλη, 12 χρόνια μετά από τον θάνατό του, με ερμηνείες που αναδεικνύουν την αμεσότητα της λαϊκότερης μορφής της έντεχνης μουσικής με το λόγο του Ρασούλη μέσα από αγαπημένα και γνωστά σε όλους μας τραγούδια.