“Σας ευχαριστώ κυρίως για την εμπιστοσύνη την αγάπη και την πίστη στον αγώνα που από κοινού κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια” είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά την έναρξη της ομιλίας του την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή.

Το πρώτο βήμα για την πορεία του στην πολιτική ήταν η συμμετοχή του στο δεκαπενταμελές συμβούλιο του πρώτου Λυκείου Κομοτηνής , και στην συνέχεια στο πανεπιστήμιο με την ανάδειξή  του στην γραμματεία της ΔΑΠ ΝΔΦΚ , με έναν συνεχόμενο αγώνα για τον τόπο και την  πατρίδα .

“Διαχειριστήκαμε μια πολυσύνθετη κρίση, οικονομική, μεταναστευτική , υγειονομική, ενεργειακή και τώρα μια κρίση τιμαριθμική που ακουμπάει το πορτοφόλι του κάθε Ελληνα”, σημείωσε ο Ε.Στυλιανίδης και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική αγορά που δοκιμάστηκε σκληρά , αλλά και στην προσπάθεια που έγινε από πλευράς του κράτους για την στήριξη των επιχειρήσεων.

Αναφορά έγινε και στη διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης , στην επίλυση του θέματος του 12% , αλλά και στα πλεονεκτήματα της περιοχής ως ενεργειακού κόμου, τόσο με τους αγωγούς φυσικού αερίου, όσο και με τα δύο εργοστάσια παραγωγής ρεύματος που κατασκευάζονται σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

“Τέσσερις οι πηγές φρέσκου χρήματος για την τοπική αγορά – Αγρότες – Εργαζόμενοι – Φοιτητές και Τουρίστες”, και ανέλυσε με ποιόν τρόπο θα μπορέσουν να πολλαπλασιαστούν τα οικονομικά αποτελέσματα που προέρχονται από αυτούς τους τομείς.