Στις 24 Ιανουαρίου 2022 πυρκαγιά στα βόρεια της Κομοτηνής αναστάτωσε όλη την πόλη από τους πυκνούς καπνούς , αλλά υπήρξε και  επικινδυνότητα για τις διπλανές οικίες από τα καιγόμενα υλικά. Τότε εκφράστηκαν παράπονα για την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο από τα υλικά που ανά πάσα στιγμή αποτελούσαν εστία για πυρκαγιά.

Σήμερα μερικούς μήνες μετά, πάλι οι εικόνες θυμίζουν την ίδια κατάσταση , σα να μην πέρασε μια μέρα με τους κατοίκους και πάλι να εκφράζουν την ανησυχία τους για επανάληψη παρόμοιων επικίνδυνων καταστάσεων.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ:

Τέρμα Ανδριανουπόλεως . Εκεί ακριβώς που στις 24 Ιανουαρίου 2022 γίναμε όλοι μάρτυρες της πυρκαγιάς που ξέσπασε . Πολλές φορές οι κάτοικοι της περιοχής είχαν προειδοποιήσει την δημοτική αρχή και είχαν εκφράσει τους φόβους τους χωρίς όμως ποτέ να παρθούν μέτρα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Βέβαια εκείνη την ημέρα η δημοτική αρχή εξεπλάγην του γεγονότος και πήγε εκεί για αυτοψία. Ούτε ένα χρόνο μετά (σημερινές φωτογραφίες 12.11.2022)  επικρατεί ξανά η ίδια κατάσταση.

Πραγματικά δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί η απραξία αυτή της δημοτικής αρχής. Ως πότε η ασφάλεια των δημοτών θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα ? Ακούει κανείς εκεί στο δήμο Κομοτηνής? Ενδιαφέρεται κανείς για τις περιουσίες των δημοτών? Αναρωτήθηκε κάνεις για την ασφάλεια τους ?

                                         ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 12.11.2022 

                                          ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ 24.1.2022