Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο στην Κομοτηνή είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ.Κατα τη διάρκειά της ενημερώθηκε για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας που αφορά τον Δήμο Ιάσμου.
Με τη σειρά του  έθεσε μία σειρά σοβαρών αναπτυξιακών θεμάτων τα οποία με τους συνεργάτες του ιεραρχεί ως απόλυτης προτεραιότητας .
Το στρατηγικής σημασίας έργο του φράγματος στον ποταμό Κομψάτο παράλληλα με την χρηματοδότηση της επέκτασης και λειτουργίας νέων  αρδευτικών γεωτρήσεων προκειμένου να υπάρξει μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτών καθώς και η δυνατότητα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών.
Η ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του δρόμου που διέρχεται μέσα από τον Ίασμο αποτελεί άμεση και επιτακτική προτεραιότητα.
Το ίδιο και  η βελτίωση της βατότητας της των βασικών δρόμων του Δήμου , η αγροτική οδοποιία καθώς και ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι  επίσης σοβαρά αναπτυξιακά ζητήματα άμεσης υλοποίησης που τέθηκαν  στον Περιφερειάρχη.
“Στον Δήμο Ιάσμου θέλουμε και θα το πετύχουμε ,να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να τον επαναφέρουμε σύντομα με συστηματική προετοιμασία και δουλειά στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας”.